Lindy Hoopers og Swing dance


Mange besøgende i min vintage butik kommer fra Lindy Hoppers miljøet i Århus. Der er også rigtig mange fra swing dance miljøet i Århus. De vintage kjoler danserne typisk bruger til dans er fra 1950’erne.  I sær lette sommerkjoler med strutskørt  som dermed ikke er for varm når man danser. De vintage kjoler der er mest efterspørgsel efter er autentiske 50’er vintage kjoler med autentisk print. 

Mange vælger at danse i look-a-like tøj, men flere vil gerne danse i originalt Lindy Hop tøj og her er  originalt vintage tøj helt perfekt. Det er mange gange billigere at finde en vintage kjole end at kopi dyrt og nyt. Charmen er væk.

Man kan efterhånden danse Lindy hop mange steder i landet. I Aarhus er Lindy hop meget populært, men også lindy hop i københavn er populært. Andre steder i landet er det i sær i Odense og Aalborg at der danses.

I vores naboland Sverige er det en hel anden sag. Her er Lindy Hop meget udbredt. I sær i byer som göteborg og stockholm. De går meget og i deres lindy hoppers vintage tøj, som de kalder -  lindy hop kläder.

Så er du til Lindy Hop – så besøg den lokale  Aarhus Lindy Hoppers