Alt i Vintage Tøj — Vintage tøj temaer RSSVintage tøj temaer

Jeg har lavet en række temaer således man nemt kan finde de vintage kjoler man gerne vil have:   Mad Men Her er en samlig over kjoler til Mad Men   Rockabilly vintage kjoler Dagligt får jeg henvendelser på  rockabilly vintage kjoler - så tjek listen    Vintage brudekjoler De klassiske vintage brudekjoler er stadigvæk i høj kurs. Derfor har jeg lavet en samling til disse.   Vintage konfirmationskjoler Mange unge piger har opdaget de flotte vintage konfirmationskjoler.   Studenterkjoler Som student vil man gerne være unik, derfor har jeg samlet en masse vintage studenterkjoler der passer til denne begivenhed.Vintage Sommerkjoler En unik samling af mine vintage sommerkjoler. Jeg har mange af disse kjoler, men de er meget populære så...

Fortsæt med at læse