1

Din indkøbskurv er tom.

Vintage Divine sælger vintage tøj fra 1920 til 1970. Du finder vintage tøj, vintage kjoler, vintage frakker, sko, nederdele og accessories i høj kvalitet. Shop online eller besøg min butik.
✓ GRATIS FRAGT 🇩🇰 🇸🇪 🇫🇮 🇬🇧 🇩🇪 🇫🇷 🇳🇱 🇧🇪
✓ GRATIS retur
✓ 60 dages fuld returret

Vintage brudekjoler

Vintage brudekjoler er et fantastisk valg når du skal giftes. En vintage brudekjole er helt unik og et super godt alternativ til nye brudekjoler. Det er en stor beslutning af vælge en brudekjole, så derfor anbefaler jeg, at man kommer forbi butikken i Aarhus og ser udvalget. Man skal bestille tid til brudekjoleprøvning i forvejen (ring, send en mail eller kom ind i butikken). Der sættes en time af til prøvningen og man er velkommen til at invitere en veninde, søster eller mor med. Butikken har en syerske tilknyttet, som kan tilpasse brudekjolen, så den bliver tilpasset efter dine behov. Hvis kjolen skal tilpasses, kan man komme ind til en 2. prøvning, hvor syersken tager mål og snakker om ønsker mm. Send gerne en mail eller ring til butikken. Tiderne til brudekjoleprøvning ligger udenfor den normale åbningstid, så man bliver ikke forstyrret at andre kunder. Kommer du fx. fra København, er det muligt at købe online. Husk jeg har 14 dages fuld returret.

  • Bestil en tid til en brudekjole prøvning. Vil gerne give optimal service så du får butikken for dig selv under prøvningen.
  • Anden prøvning med min skrædder. Kjolen snakkes igennem og eventuelle tilpasninger aftales
  • Kjolen er færdig og klar til udlevering i butikken
Column
Column
Column
Column