Kjoler til bryllup, Gallakjoler eller festkjole


Mange af min kunder efterspørger ofte kjoler til bryllup, gallakjoler eller festkjole. Ofte er det til disse tre fester, hvor man gerne vil gøre noget helt specielt ud af sig selv. Jeg anbefaler at man til den type fester kommer i en vintage kjole. Vi kender alle til den oplevelse at dukke op i en kjole som en anden også har på - og det føles jo lidt pinligt: )

Med en vintage kjole sker det heldigvis ikke. Endvidere er en vintage kjole som regel af en høj kvalitet, mange endda på niveau med Haute Couture kjoler. Næsten alle vintage kjoler er skræddersyede eller hjemmesyede.

Når man skal til bryllup vil man gerne gøre noget helt særligt ud af sig selv, og der er en vintage gallakjole / aftenkjole et perfekt valg. Man kan gøre den personlig og man får helt sit eget udtryk. 

Unikke  galla kjoler til bryllup og andre fine fester. kan være svære finde. Igen, vælg en vintage gallerkjole eller festkjole. 

 

 Ting man skal kigge efter, når man vælger en galla kjole til et bryllup:

 1: Den skal være unik

2: Den må ikke være hvid

3: Den må ikke være Gallastyle

4: Den må ikke have slæb.

 

Jeg har lavet tre samlinger hvor du kan få inspiration til vintage kjoler i kjoler til bryllup, gallakjoler og festkjoler.

 

Link:

Kjoler til bryllup

Gallakjoler

Festkjole