Vintage Tøj fra Vintage Divine


Vintage Divine
En passioneret butik, der sælger håndplukket vintage tøj fra 1920 til 1970. Jeg udvælger det fineste i Vintage Couture, dagligdags-tøj, sko og tasker, fra både fra ind- og udland. Foruden vintage tøj har jeg lavet mit eget vintage sko mærke memery - vintage skoene kan ses her på webshoppen

Elegant og klassisk design
Jeg lægger stor vægt på godt elegant, klassisk og unikt design, at tekstilerne er en god kvalitet, og at tøjet er fint forarbejdet. Jeg lægger også vægt på flotte og originale prints og mønstre, samt delikate og fine detaljer og frem for alt brugbarhed.

Vintage kjoler fra Vintage Divine er i en kvalitet der gør, at det kan holde hele livet. Er du selv passioneret samler af vintage tøj, kan du finde nyt og fint vintage tøj til samlingen.

Vintage tøj udsmykker og fremhæver kroppen på fineste vis, og fortæller samtidig en historie, som vi alle er en del af. Det giver tøjet sjæl og et unikt særpræg. Der findes ikke to ens stykker tøj hos Vintage Divine.

Elegant og bæredygtigt unika
Da vintage tøj er genbrug, bruges der ingen energi til fremstillingen af det – mere bæredygtigt og co2-venligt bliver det ikke.

Vintage tøj og slitage
Når du køber et stykke vintage, skal du altid tage højde for, at tøjet har en alder og er blevet brugt, måske i mange år. Det giver tøjet en særlig aura og sin helt egen historie. Det betyder også at tøjet ikke altid ser nyt ud og at det kan have tegn på slitage og mindre ”fejl”, som opstår naturligt ved brug.

Standardbeskrivelser
Der er i annoncerne angivet følgende standarder:

Ubrugt stand: Så sjælden fin og perfekt stand, at det formentlig aldrig er blevet brugt.
Næsten ubrugt stand: Er brugt få gange, men er i super perfekt stand.
Flot stand: God stand, men let slidt og uden egentlige fejl.
Meget god stand: God kvalitet men med mindre pletter eller skader der nemt kan repareres.
God stand: Brugbar stand, men at der er tydeligt henfald
Dårlig stand: Samlerobjekt i høj kvalitet der er i så dårlig stand at en reparation vil være meget omfattende eller umulig.

Foruden standardbeskrivelserne bliver større skader og pletter fotograferet og lagt ved annoncen.

Størrelser
Tøj fra før 1960 er som regel enten skræddersyet eller hjemmesyet, og er derfor tilpasset et enkelt menneske. Målene svarer derfor ikke til nutidige fabrikerede størrelser, men har helt unikke mål og faconer. Størrelserne på stangtøj fra 1950erne, 1960erne og 1970erne er som regel også mindre, end tilsvarende nutidige størrelser.

Mål
Jeg noterer målene i annoncen, så præcist som det er muligt. Hvor det er muligt, angiver jeg følgende mål, der er taget med målebånd på tøjet liggende:

• Brystmål
• Taljemål
• Hoftemål
• Ærmelængde
• Total længde fra skulder-til-søm (total længde)
• Talje-til-søm (total længde fra taljen)
• Ærmegab
• Skulderbredde

Tjek dine egne mål
Før du køber vintage tøj ved Vintage Divine, er det meget vigtigt at du tjekker målene i annoncen, og derefter tjekker om de passer dig. Det gør du nemt med et ganske almindeligt målebånd. Sidder tøjet mod forventning ikke som du ønsker, har du altid mulighed for at få varen refunderet inden 60 dage.

Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard,  MobilePay

Forsendelse
Fragten er GRATIS over kr. 250. Så snart jeg har registreret din betaling, sender jeg varen indenfor 24 timer. Der er kan gå op til 2-4 dages leveringstid. 

Fortrydelsesret
Når du har købt en vare hos Vintage Divine, kan du altid få den refunderet inden 60 dage. Så snart jeg har varen retur i samme stand som da du købte den, overfører jeg pengene til dig. Hvis du har brugt varen eller har forværret varens stand, refunderes varen ikke. Porto refunderes ikke.

Om Vintage Divine
Vintage Divine ejes og drives af Mette Marie. Jeg er 49 år og uddannet maleri – konserveringstekniker. Og min store hobby er vintage tøj:)

Har du spørgsmål til tøjet, betalingen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf: 20 89 25 79 eller mail: mette@vintage-divine.dk

Butik
Klostergade 58
8000 Aarhus C 
Tlf: 20892579
Mail: mette@vintage-divine.dk

Se åbningstider her

På gensyn hos Vintage Divine

Mette Marie Aaes Emery

 

 

 

 

Vintage Divine