1

Din indkøbskurv er tom.

Vintage Divine sælger vintage tøj fra 1920 til 1970. Du finder vintage tøj, vintage kjoler, vintage frakker, sko, nederdele og accessories i høj kvalitet. Shop online eller besøg min butik.
✓ GRATIS FRAGT 🇩🇰 🇸🇪 🇫🇮 🇬🇧 🇩🇪 🇫🇷 🇳🇱 🇧🇪
✓ GRATIS retur
✓ 60 dages fuld returret

08 Jan

Skattejægerne sæson 2015 - DR

Posted by Mette Marie Aaes Emery in Skattejægerne

I 2014 er jeg blevet optaget i de nyeste programmer af Skattejægerne på Danmarks Radio. I programmet er jeg på jagt efter vintage kjoler og vintage tøj fra 1920'erne til slutningen af 1960'erne. Man kan følge mig og min skattejagt i kommende afsnit 2, 7 og 14. Jeg vil ikke afsløre for meget...så glæd jer til at se de nye afsnit af Skattejægerne. 

Se alle mine vintage kjoler her

Mange hilsner

Mette Marie Aaes Emery

Vintage Divine

Mette Emery deltager i Skattejægerne på DR 1 år 2015

 

Skattejægerne med Mette Marie Aaes Emery