1

Din indkøbskurv er tom.

Vintage Divine sælger vintage tøj fra 1920 til 1970. Du finder vintage tøj, vintage kjoler, vintage frakker, sko, nederdele og accessories i høj kvalitet. Shop online eller besøg min butik.
✓ GRATIS FRAGT 🇩🇰 🇸🇪 🇫🇮 🇬🇧 🇩🇪 🇫🇷 🇳🇱 🇧🇪
✓ GRATIS retur
✓ 60 dages fuld returret

10 Mar

Vintage tøj i Danmark

Posted by Mette Marie Aaes Emery in Aalborg, Aarhus, Herning, København

Der findes efterhånden mange vintage tøj butikker i Danmark. Fra København til Aalborg, fra Aarhus til Herning og endda en enkelt i Thy. Mest kendt i københavn er nok vintage tøj butikken fn92.  Det er fantastisk at alle disse vintage butikker og menneskerne bag, har mod på at starte butikker op. Vi deler samme interesse  - nemlig vintage tøj til kvinder. Butikkerne har alle forskellige fokusområder. Mange beskæftiger sig med tøj fra 70’erne til 80’erne. Mange kun med fokus på 80’er tøj. Nogle få, som mig selv, har vintage tøj fra 1920’erne til 1960’erne. Min butik, Vintage Divine har fx rigtig meget vintage tøj 50’erne, men også vintage tøj 60’erne.

Det glæder mig, at andre end mig selv, deler denne hobby og har overskud til at sælge ud af samlingen.  I kan se alt mit vintage tøj online eller i min butik. Og i skal være velkommen til at følge med i min Vintage tøj Blog 

02 Feb

Min vintage butik i Aarhus

Posted by Mette Marie Aaes Emery in aarhus, Århus, butik, vintage tøj

Vintage butik i Aarhus C

Butikken sælger vintage tøj i perioden fra 1920 til 1969 - Jeg fokuserer meget på at vintage tøjet er af rigtig god kvalitet og har unikt udtryk. Jeg sælger mange haute couture vintage kjoler, skræddersyede kjoler og hjemmesyede kjoler.

Min butik er placeret i Århus C

Vintage Divine
Klostergade 58
8000 Aarhus C 
Tlf: 20892579

Butiken har åbent:

BEMÆRK: Butikken har sommerferielukket i hele juli - åbner igen onsdag 2/8.

Men 20% på alt i webshoppen hele juli.

God sommer:)

Torsdag 12-17:30
Fredag 12-17.30
Lørdag 11-14

Ellers har min vintage webshop åbent døgnet rundt:)

 

vintage butik aarhus

 

Vintage tøj fra Vintage Divine

 

vintage-brudekjoler 

 

Vintage kjoler fra min butik i Aarhus

Vintage tøj og vintagebutik online